Maar toen de USWNT vierde dat een 3-0 rusttraject werd omgezet in een nieuwe standaard voor dominant spel tegen een overgewaardeerde tegenstander, vielen sommigen op tegen niet alleen de marge, maar de spelers bleven de scores vieren ver na de wedstrijd. in de hand.

‘Er zijn kinderen die kijken’

Clare Rustad en Kaylyn Kyle, analisten van het Canadese sportnetwerk TSN en voormalige spelers van het Canadese nationale damesteam, hadden enkele van de sterkste berispingen.

“Ik denk gewoon dat ze met enige nederigheid en gratie hadden kunnen winnen, en dat lukte gewoon niet”, zei Rustad. “Het vieren van doelen later in het spel zoals dit is gewoon helemaal niet nodig.”

Kyle greep het stokje van Rustad en rende volledig naar ‘walgend’ gebied.

“Wat is dit?” antwoordde Kyle. “Ze zijn het nummer 1-team ter wereld. En voor mij walg ik, eerlijk gezegd. Je gaat een team tegen dat hun eerste keer in het WK is. Ze zijn gewoon blij om daar te zijn. … Ik schaam me. Ik was een vrouwelijke topsporter. Er zijn kinderen die dit bekijken. “

Het is de tweede keer dat Thailand het WK heeft gemaakt na het debuut van het team in 2015.Rustad, Kyle stonden niet alleen in kritiek

Net als bij Kyle en Rustad was de score voor veel critici niet het primaire probleem, maar de manier waarop spelers met zichzelf omgingen en het feit dat dergelijke ongelijksoortige matchup plaats mocht vinden om mee te beginnen.

Het tegenbewijs

Natuurlijk, zoals bij vrijwel alles met sociale media, waren er sterk geformuleerde takes aan de andere kant, met veel vragen of een herenteam dezelfde kritiek zou krijgen.

Natuurlijk maakte het nationale team van de Amerikaanse heren niet eens de meest recente World Cup, laat staan ​​dat ze een tegenstander versloeg met dubbele cijfers, dus er is geen echt vergelijkbaar om het resultaat van dinsdag tegen te houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here